Termékek


Fontos ! A termékpaletta folyamatosan bővül, illetve limitált kiadások is előfordulnak, ezért érdemes ezt az oldalt gyakrabban is meglátogatni !

ÚJDONSÁG: Most már megvásárolhatod a fényes köveinkhez használt kavicsokat alap (natúr) és impregnált változatban is! Választékhoz kattints ide!

Fényes dekorációs kövek:


1. Standard kollekció: hozd ki a kavicsokból a maximumot, mutasd meg a természetességet a kertedben, a lakásodban másképp. A különleges technológiának köszönhetően a Stone and Home natúr kollekció kavicsai olyanok, mintha most szedted volna ki őket a vízből: a színei erőteljesek, a felület csillog. A szürke átváltozott feketévé, a szárazságot sugárzó mattság exluzív fényes csillogássá alakult át. Használhatod a kollekció termékeit önmagában vagy kombinálva, különböző méretekben kül- és beltéren egyaránt, a csillogás tartós marad.

Fényes kavicsok a kertben
Fényes kavicsok a kertben

Három alap szín és méret között tudsz választani: vegyes ("Colormix"), fehér és fekete. Méretek:  Colormix M (3-6 cm), Colormix B (5-10 cm), Fehér S (1-3 cm), Fehér M (3-6 cm), Fehér B (6-10 cm), Fekete S (1-3 cm), Fekete M (3- 6 cm), Fekete B (6-10 cm).


2. "SELECTION 2023 - kristály" kollekció: ezüst antracit - kis méretben kapható (1-3 cm)


3. "SELECTION 2023 - drágakő" kollekció: arany - közepes méretben kapható (3-6 cm)

"SELECTION 2023" limitált kiadás - Fish Gray !

Lapos kő, hal-szürke (Fish-gray), kétféle méretben (M és B kollekció) kapható.

Vizes hatású ? Igen, pedig nem vizes, hanem Stone and Home design !

Ezek a különleges kövek lapos formájuknak köszönhetően új lehetőséget nyitnak a dekorálásban. Az egyedi felületképzés által szokatlanul magas csillogás és kellemes szürkés tónus jellemzi a megjelenésüket. A Stone and Home "fish-gray" kövek jellemzően 2-3 cm vastagságúak, szélességük azonban a 15 cm-t is elérheti (big size kollekció) !

"SELECTION 2023" limitált kiadás - Silver (ezüst)!

A mai modern építészet szürke színvilágához kiválóan illeszkedő fényes dekorkavics, közepes méretben (M kollekció) kapható.

Vizes hatású ? Igen, pedig nem vizes, hanem Stone and Home design !

Mi a különbség?

A Fish Gray kavicsok laposak és a fő szürke árnyalat mellett enyhe zöldes-Sárgás tónus is megfigyelhető bennük. Ezzel szemben a Silver kavicsok inkább gömbölyűek, színviláguk tisztán váltakozik a szürke és a fehér tónusok között.