"Imádom a tengerpartot. Élvezem a napfényt, a vizet, a tájat, a hullámok hangját. Beletúrok a homokba, szép kavicsokkal szemezgetek. A kövek csillognak, visszatükrözik a napfényt. Megtetszik nekem, majd félrerakom magam mellé, hazaviszem. Amikor előveszem, elhelyezem a többi kincs közé, de hiába: a kiválasztott, kézzel fogható emléket már nem érinti a tenger vize, sápadt és a nap sugarát sem tükrözi vissza. Aztán kirakom a kertbe, az eső elered. Egy pillanatig megint olyan, mint amikor kiválasztottam. A napfény csillogása azonban hamar eltűnik, amikor minden megint szárazzá változik."

Tartós csillogás a matt felület helyett !

Ha a kavics már nem vizes, kifakul és a színeit elveszíti. Megtaláltuk a megoldást, hiszen a STONE AND HOME "wet look" kavicsoknál teljesen más a helyzet !

Stone and Home fényes kavicsok
Stone and Home fényes kavicsok

Ugye milyen szépek a kavicsok az esőben, a vízben vagy a tengerparton a víz közelében?

A tengerparti emlék
A tengerparti emlék

Talán te vagy a gyermekeid is gyűjtögették a szép formájú, szép színű köveket, kiszedegetve őket a vízből. Aztán hazaviszed magaddal és az élmény már nem ugyanaz, hiszen szárazon más a megjelenés.

Szerettük volna, ha ez a szépség megmarad, ezért kitaláltuk a technológiát, ami a kavicsokból kihozza azt a megjelenést, amit láttál és látni szeretnél. Mindezt tartósan, állandó jelleggel. Biztosak vagyunk benne, hogy visszajönnek a kellemes emlékek, ha ránézel  ezekre a kavicsokra a kertedben, a lakásodban, a teraszodon.