PÁLYÁZAT

Sajtóközlemény

"Targonca- és festékszóró technológia beszerzése a Stone and Home Europe Vállalkozási Kft-nél"

2023/11/30

A Stone and Home Europe Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság projektje során targonca -és festékszóró technológia beszerzést valósított meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program, a GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,30 millió forint értékű beruházásuk megvalósításához, 70 %-os támogatási intenzitás mellett. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű géppark jött létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés kapcsolódik.

A Stone and Home Kft. 2019. óta foglalkozik egyedi termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével. Jelen projektjük célja az anyagmozgatás elősegítése, a kapacitás növelése, a kézi munkaerő szükséglet csökkentése, a fizikai terhelés csökkentése.

A GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében 2 db munkagép beszerzésére pályáztak, amelyekkel hatékonyabban és nagyobb kapacitásokat elérve tudnak megrendelési igényeket kielégíteni.

1. eszköz: Targonca

A fejlesztés célja az anyagmozgatás elősegítése, a kapacitás növelése, a kézi munkaerő szükséglet csökkentése, a fizikai terhelés csökkentése.

2. eszköz: Airless szóró berendezés disztribúciós tevékenységhez, kivitelezéshez:

A kézi festéshez képest 4x nagyobb felület festhető le ugyanazon időegység alatt, így a rossz időjárás (nagy meleg, eső) kockázata a tető felületeken a festésnél csökken. A két nagyobb értékű eszközön túl közvetett költséget terveztek a pályázatban, amely keretében a rezsi költségekkel kívántak elszámolni.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 10 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,30 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés a cég telephelyén, 8739 Nagyszakácsi, Felszabadulás út Külterület HRSZ 062/1. alatt valósult meg.

A beruházás megvalósítása 2023.11.30-ig tartott. A projektekről bővebb információt a www.stoneandhome.eu és www.rickert-tetofestek.webnode.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Szabó Ádám képviselő, ügyvezető

tel: +36 70 666 1826

email: adam.szabo@stoneandhome.eu

Sajtóközlemény (ARCHÍV)

"Targonca- és festékszóró technológia beszerzése a Stone and Home Europe Vállalkozási Kft-nél"

2022/09/05

A Stone and Home Europe Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság projektje során targonca -és festékszóró technológia beszerzést valósít meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program, a GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,30 millió forint értékű beruházásuk megvalósításához, 70 %-os támogatási intenzitás mellett. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés kapcsolódik.

A Stone and Home Kft. 2019. óta foglalkozik egyedi termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével. Jelen projektük célja az anyagmozgatás elősegítése, a kapacitás növelése, a kézi munkaerő szükséglet csökkentése, a fizikai terhelés csökkentése.

A GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében 2 db munkagép beszerzésére pályáztak, amelyekkel több megrendelést tudnak elvégezni.

1. eszköz: Targonca

A fejlesztés célja az anyagmozgatás elősegítése, a kapacitás növelése, a kézi munkaerő szükséglet csökkentése, a fizikai terhelés csökkentése.

2. eszköz: Airless szóró berendezés disztribúciós tevékenységhez, kivitelezéshez:

A kézi festéshez képest 4x nagyobb felület festhető le ugyanazon időegység alatt, így a rossz időjárás (nagy meleg, eső) kockázata a tető felületen a festésnél csökken. A két nagyobb értékű eszközön túl közvetett költséget terveztek a pályázatban, amely keretében a rezsi költségekkel kívánnak elszámolni.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 10 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,30 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés a cég telephelyén 8739 Nagyszakácsi, Felszabadulás út Külterület HRSZ 062/1. alatt valósul meg.

A beruházás tervezett megvalósítása 2023.12.31.-ig tart. A projektről bővebb információt a www.stoneandhome.eu, www.rickert-tetofestek.webnode.huoldalon olvashatnak

További információ kérhető:

Szabó Ádám képviselő, ügyvezető

tel: +36 70 666 1826

email: adamszabo3141@gmail.com