Az ötlettől a megvalósulásig

"Imádod a tengerpartot. Élvezed a napfényt, a vizet, a tájat, a hullámok hangját. Beleletúrsz a homokba, szép kavicsokkal szemezgetsz. A kavicsok csillognak, visszaragyog benne a napfény. Félrerakod magad mellé, hazaviszed. De a varázs elmúlt, a megtalált, kézzel fogható emlék fakó és már nem csillog."

Tartós csillogás a matt felület helyett

Ha a kavics már nem vizes, kifakul és a színeit elveszíti. A STONE AND HOME "wet look" kavicsoknál teljesen más a helyzet !

Stone and Home fényes kavicsok
Stone and Home fényes kavicsok

Ugye milyen szépek a kavicsok az esőben, a vízben vagy a tengerparton a víz közelében?

Talán te vagy a gyermekeid is gyűjtögették a szép formájú, szép színű köveket, kiszedegetve őket a vízből. Aztán hazaviszed magaddal és az élmény már nem ugyanaz, hiszen szárazon más a megjelenés.

Szerettük volna, ha ez a szépség megmarad, ezért kitaláltuk a technológiát, ami a kavicsokból kihozza azt a megjelenést, amit láttál és látni szeretnél. Mindezt tartósan, állandó jelleggel. Biztosak vagyunk benne, hogy neked is csillogni fog a szemed, ha ránézel  ezekre a kavicsokra a kertedben, a lakásodban, a teraszodon. És a szép emlékek is előjönnek.

ÚJ STÍLUS, TARTÓSSÁG, MODERN MEGJELENÉS

  • A termékválasztékhoz kattints IDE.
  • A termékeket számos helyen az országban megkaphatod, címlistához kattints IDE.
  • Ötletekhez (kert, ház, lakás) kattints IDE. Termékeinkről fotók: ITT.
  • Kivitelezésben, tervezésben is segítünk, kattints IDE.
  • Viszonteladók részére további marketing anyagokat biztosítunk, hívjál minket (kapcsolatok ITT).
  • Kérdezz nyugodtan, vagy küldj SMS-t, visszahívunk: 06 70 618 8692 vagy 06 70 454 3150.
  • WEBÁRUHÁZ komplett kínálattal HAMAROSAN! Ha valamelyik termékünket nem találod az üzletben, kertészetben, hívjál minket, segítünk.